Sider

mandag 13. mai 2013

Bare for å nevne det ...

BSK G97 VANT FREDRIKSTAD CUP I HELGEN !!!

Det er ikke uten grunn vi tok turen til Fredrikstad og Gudeberg skole igjen. Det var på tide å stoppe skrytingen til Bjørndølingene på laget. En seier i Fredrikstad for BSK G97 stod høyt på ønskelisten til alle spillere!

Med to lag påmeldt i 16- årsklassen var alle muligheter åpne. G97/98 møtte fredagen på Merkurbanen klare for innsats på utebanene i det etterhvert sure vårregnet. Dette lignet jo på Partille Cup tilstander , dog trengte  vi ikke gummihansker denne gang.

Av fire kamper første dagen ble det kun et tap mot relativt snauklipte Haslumgutter som virkelig var på håndballtur.

Lørdagen startet med tidligkamp for lag 1 og morgenfriske lag 2 kom på heisatur med bussen helt ut på Kråkerøy for å heie på gutta mot Oppsal ! Nye spillere i laget gjør seg godt bemerket og høstet både hatten og null- poengsskjorta ! Det blir garantert gode BSK gutter av dere !!!
 Vi vant forøvrig denne kampen , ikke så mye annet å si .

Innekamp på Kongsten for lag 2 på ettermiddagen, seier. Og så ØIF på utebane på Østsiden. Sørlendingene spilte uforutsigbart og kan vel si at vi ikke var helt fortrolig med hvor ballen spratt på dette kunstgresset vi heller.
Heldigvis seier igjen og fornøyde coacher konstaterer 1. og 2. plass i puljene !!!

Restitusjon lørdag kveld var match i ballbingen mot en speedy gjeng  G10 og 12 BSK . Like kjappe i kjeften som til bens , dette blir gutter vi kommer til å høre mer om fremover.

Søndag var sluttspilldag og SKI 97 ble hakket for sterke i Kvartfinalen for lag 2. Godt kjempet og bevar tempo deres fremover gutta! Med mer forsvarsstyrke blir dette bare enda bedre !!!

Lag 1 jobbet godt mot samme motstander Ski og gikk videre til finalen mot overraskende Oppsal. Må nevnes at kampene er rapportert i 40  ++ kommentarer på face derfor brukes ikke for mye spalte plass til det her. Det må også nevnes at lagets statistiker noterte sekundmeter vind tur/retur Skagen i helgen slik at scoringer osv er ikke navngitt.

Seier smakte godt i denne cupen. Det var mening at dette skulle være senke skuldrene og sosialt OG det synes som vi fikk til intensjonen.
At vi i tillegg fikk finalens beste i  nr 18 ... Vetle , er utrolig gøy !!

Så , sliten ?  ja, sovnet jo i sofaen med BSK genseren på, men det er jo ikke after Cup uten det !
 Fine premier  forøvrig , veldig glad for at alle gutta  fikk en Bjørn Borg undis ;-) 

Takk til REMA - Bjørnar for sponsing av frukt , kjeks og sjokomelk til fredagen !
Takk til Hans Jørgen for lagledelse, takk til Peder som kom fra Bergen og sov på skolen med gutta og hjalp til på benken.

Vi andre i lagledelsen , Mona fra G98,  Ann - Karin , Henrik og Trine fra G97 takker for en flott helg i Fredrikstad !!!!

Bilde fra finalene , BSK G97 til venstre.

 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.