Sider

lørdag 13. april 2013

Seier i Hyundai Cup 2013 !

Vestby Arena 13.april  2013, finale i Hyundai Cup G15 2013!
Vi føyer en ny seier til rekken av triumfer vi har jobbet hardt for. Å spille mot Haslum er en tøff øvelse , og dagens batalje var intet unntak !
Dagens dommere fikk ikke det gule kortet opp av lommen utover i første omgang og kampens totale antall på 13 tominuttere sier litt om høyt turtall.
Utvisningene var godt fordelt på begge lag riktignok, 6 stk på BSK og 7 stk på Haslum.
Det var hele tiden vi som ledet i kampen , med to til tre til ett mål.  Som statisitkken taler på fb  er det mange på listen over nettkjenning , men det er verdt å merke seg at Magnus er notert for flere assist idag. ;-)
Viljestyrken var sterk idag hos samtlige BSK spillere og det må til i disse oppgjørene  mellom Haslum og BSK som det har blitt endel av opp igjennom.
Pauseresultat viste en knapp tomålsledelse og det var bare å mose på videre i andre omgang.
Det er hevdet fra vår trofaste tribunegjeng at det er i forsvar nøkkelen ligger og det ble utvist solide krefter  i forsvaret av mange idag , nevner Stian og Thomas som virkelig murte igjen for en lettere oppgitt Haslumlinje Simen.
Godt keeperspill av begge idag, Peder i mål fra start satte standard som ble fulgt godt opp av Huseby etterhvert  !
Så med seier 25-21 sikret vi pokalen og medaljer til alle dere som har vært med å lose BSK G97 i havn med nok en cup seier !!!

Så, hviler vi på laubærene , nei, forhåpentligvis vasker alle drakten , spiser sunt og sover godt til ny kamp i morgen mot Langhus i A-sluttspillet :-)