Sider

mandag 4. mars 2013

Bylagsturnering G15 2013

BSK G97 har hatt syv spillere med på denne turneringen i Trondhjem i helgen , 4 gutter på Fredrikstad laget og 3 på Oslo laget. Kampene ble spilt i Trondheim Spektrum og alle lagene har bodd på samme skole hele helgen. Vår region kom på 4. plass med Fredrikstad laget og 2.plass med Oslo laget i gutteklassen. I jenteklassen vant Oslo laget gull og på det laget spilte BSK keeper Benedicte!
Vi kan vel ikke si annet enn at alle forventninger til denne helgen ikke ble innfridd for våre gutter. En spennende finale med et nesten uvirkelig sluttresultat vitner om at dette er en idrett med maaange nyanser. Det som er gledelig er at det er maaange gode spillere i vår region og samholdet dem  i mellom bestod prøven etter en svært tøff kampslutt . Det gjorde godt å se at gutta tok vare på hverandre og jobbet seg igjennom nederlaget . Trener Trond dro til Oslo idet ekstraomgangene ble avblåst for å coache Nordstrand damer i 1.div.
Det skal og bør sikkert evalueres , granskes , kanskje kritiseres og analyseres i mange ledd etter denne helgen . Det ble vel også gjort i rikt mon på tribune , benk, i buss og bil og på flyturen hjem ;-)
Det ligger mye engasjement i denne  gruppen som følger idretten. Viktig å ta vare på kjernen i lagidretten selvom vi alle først og fremst er foreldre til eget barn .

Velger derfor å se fremover og ta med det positive for oss i BSK G97. Vi fikk spillere på all star teamet og kampens beste forsvarspiller kommer fra vårt lag.

Gratulerer keeper Herman med all star team og Magnus med all star team og beste forsvarspiller !!


Herman , keeper på BSK G97 !!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.