Sider

mandag 11. februar 2013

Seier i Bækkelagshallen !

Eneste kamp for G97 i helgen var i regionserien G15-2 BSK2 - Trøgstad. Vi gikk raskt opp i ledelsen og det varte et godt stykke ut i omgangen før Trøgstad fikk satt ballen i mål.
Pause resultatet var 16-2 .  Det er godt å se at samarbeidet G97/G98 fører til at vi spiller gode kamper i G15-2. Mye bra av Anders også denne gang , solid i forsvar og sikker i skudd og avtaler.
Frank og Fredrik scorer maaange mål tilsammen , men det er allikevel rom for mange gode avslutninger fra samtlige spillere. Alle kom ikke på scoringslisten , men gode assist .
Aldri tvil om seier i denne kampen og med scoring på straffe fra Hjelkrem satte vi sluttresultatet 30-12.
Godt med tilskuere i går og det er bra, det er mye å glede seg over her !
Neste kamp er 3.mars, nå er det trening , PW og vinterferie !

Kampfakta : Anders 3 mål, Even 7 mål, Fredrik 7 mål 1 S, Torbjørn 2 mål, Frank 8 mål, Hjelkrem 1 S, Aksel B 1 mål.