Sider

mandag 18. februar 2013

PW Cup 2013

 
Det er ikke så ofte eller aldri det legges ut bilder av oppmann på denne bloggen. men det illustrerer mye av søndagen  for benken. Nervøst blikk på klokken for å sjekke hvor lang tid igjen av kampen i de altfor korte 25 minuttene. Det kan ikke gjøres mer spennende enn disse sluttspillkampene i Larvik Arena. Ski, Fjellhammer og Konnerud.  Enhver kamp lever sitt eget liv heter det, men var jo nesten død av å holde pusten på sidelinjen. Oberverte også flere hardt knyttetde armer på tribunen. Det er ikke tvil om at det kreves solid utholdenhet av alle som følger dette laget. Vi oppholdt oss i hall fra kl.09.30 til 17.30 i går og gikk igjennom flere stooore påkjenninger for hjertet.  MEN, så ettertrykkelig verdt det !!!
Da vi gikk på banen til finalespill med musikk og speaker og trener Tom  på TV intervju var vi tilbake der vi skulle. Julius Cesar, Fredrik, det funka ! Gutta hadde ikke glemt at de er best og det beviste de til gangs i denne kampen. Det er en utrolig opplevelse å spille i en slik Arena med et publikum som til de grader trykker til. Vi er glade i klubben vår på en slik dag. Det merkes at vi har mange i ryggen når spillet blåses igang.
Å vinne noe for tredje gang er om mulig enda bedre og disse gutta blir aldri lei. Alle var klare for seiershylet i garderoben !!
 Veldig ydmyk lagledelse som får følge dette laget , det er en  utrolig reise .

Alt er som vanlig på film selvom trener Tom mistet PC i gulvet i gledesrus. Bilder er fra Østlandsposten og det kommer sikkert flere.

Skal ikke nevne navn her men sier bare :

VI HAR HERMAN HUSEBY !!!  FINALENS MVP  !!!!!

Så ,hjemtur til Oslo med bagen full av svett idrettstøy og sokker som tilhører romkameraten/ Vetle, ble det seiersburger på Tollerød for de som fant avkjørselen.

 STOR Takk til sponsor REMA - Bjørnar for mat til alle gutta + Henrik. 8 brød, 50 karbonader, 50 bananer, 20 kiwi, 10 liter sjokomelk bare for å nevne noe !! Det er fantastisk at dere  så velvillig stiller opp og hjelper laget på Cup !!! Regner med at flere enn Ann -Kristin nå tar en handletur til Rema på ILA , garantert hyggelig kjøpmann og alltid gode varer !!

Takk for en super helg og jammen er det ikke BRING runde til søndag, da er det på`n igjen !!

BSK G97 for ever !!!!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.