Sider

onsdag 20. februar 2013

Kampreferat fra PW Cup - finalen.

Klippet fra PW Cups hjemmeside.


Bækkelaget-Haslum 19-16 (Finale G15)

Bækkelaget har klart å vinne PW-Cupen med samme lag hele 3 ganger. En enorm prestasjon. Var vitne til en forrykende finale i fjor, hvor laget hadde en utrolig god offensiv spillestil.
Ser at årets utgave er blitt smartere og spiller mere voksen håndball. Glimrende målvakter (begge lag) og mange gode avsluttere fra alle plasser. BSK har typene som ikke så lett mister hodet i tøffe situasjoner. Laget maler på og gjør lite feil. God samspill både i angrep og forsvar. Kompenserer spillet med både storvokste skyttere og skyttere som er mindre av vekst, men som har tatt de rette stegene. Flott håndball blir vist frem som en stolt trener skal ha all ære av.
Man går ikke bare ut og vinner PW-Cupen 3 ganger...Bækkelaget G97 gjør det, ikke minst fordi de er taktisk skolert og vet hvilke knapper de skal trykke på...Haslum skal ikke glemmes her. Et meget godt lag som spiller den håndballen de er god på.
Laget løper godt samlet og har god ballveksling og prøver hele tiden å brette ut spillet, slik at åpningene kommer. De stresset BSK gjennom store deler av kampen og hang godt med. Ikke før mot slutten dro seiersvante Oslogutter i fra og vant fortjent 19-16.

:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.