Sider

mandag 25. februar 2013

Bring runde 4

Magnus og Sander i duell.


Nok et vellykket hjemmearrangement for BSK G97. Super innsats av samtlige som stiller opp for at vi skal få til et flott og verdig arrangement for  såvel gjestende lag Oppsal og Follo HK som egne gutter!
Takk til sponsor REMA- Bjørnar for mat og frukt  !!

Bred pressedekning denne gang ! Anbefaler å lese dobbeltside i dagens Nordstrands Blad . Det er bare å gratulere naboklubben Oppsal som fremdeles er ubeseiret i BRING serien. Gøy også at Bækkelagsgutter gjør det bra på dette G96 laget !

Mål for oss er jo å ta poeng i rundene og vi kom således godt ut av det med to poeng mot Follo. En kamp for BRING gruppen , med hele benken på banen og i godt slag. Trener Tom slår fast at vi ikke har fullt lag denne gang heller , men at vi biter godt fra oss likevel. Det står respekt av alle 17  BRING gutta som er med laget hele denne runden ,  vi er stolte av dere !!
Godt spill av Mathias og gutta i ManU må bare vente til BRING serien er over !

Noen av gutta går litt på halv fart etter forkjølelse og streptokokker, satser på at varmende sol , c-vitaminer + litt antibiotika tar knekken på dette til neste runde i mars. Tormund testet søppelkassen i hallen og vi ønsker deg fysisk utholdenhet som står til din psykiske evne til å ta ut absolutt alt, bokstavelig talt !

Etter lunsj hjemme hos Jens tilberedt av et supert smøreteam , ventet Storkampen mellom sitat fra Nordstrands blad " Norges kanskje beste 96 årgang og Norges beste 97 årgang " !

En kamp hvor vi skal huske med et smil 1. omgang og hvor vi skal se på 2.omgang flere ganger på drop box for å lære ! Oppsal er et år bedre og drar solid fra slik at vår første utklassing kom i denne serien. 
 Hektisk etter kampen da damelaget skulle igang med sine kampforberedelser ,men med litt smidighet og gode hjelpere kom vi oss ut av hallen slik at arenaen var deres. Dessverre røk de på sitt fjerde strake tap og opprykksjansen glapp.

Neste runde er  16. og 17.mars i Bjørnholthallen , denne avsluttende runden er lagene samlet i en hall. Mye morro før det, bylagsturnering til helgen og landslagssamling for Magnus i Skien. Heldigvis god tid til trening også , fremdeles litt klister igjen gutta !!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.