Sider

tirsdag 15. januar 2013

Seier i Bækkelagshallen.

Omberammet kamp i A-sluttspillet idag for lag 1 mot Haslum. Alltid spennende oppgjør mot dette laget og denne kampen ble intet unntak. Vi stiller med full rekke om enn med småskader som gjør at vi må benke Magnus og Mathias en del utover i kampen.  Vi tar ledelsen raskt og jobber bra i starten på første omgang. Herman står vel en av sine beste omganger i denne kampen, helt konge !!
Vi holder ledelsen og pauseresultatet står 12-8. Andre omgang er vel ikke fullt så bra, vi roter det til i angrep og skyter rett i bena på keeper.  Men for ikke å glemme , vi vinner kampen og det med sluttallene 21-18. Ingen kamp som blir stående i historiebøkene , les Bjørns statistikkbok, men to poeng i A-sluttspillet og mye bra materiale for gode økter inn mot helgens BRING runde. Ikke alle på banen i denne kampen, tette kamper gir færre bytter.

Kampfakta : Vetle 5 mål, Jens 1 mål , Magnus 6 mål, Axel 1 mål, Knut 3 mål, Thomas 1 mål,Fredrik 1 mål 1 S, Stian 1 mål 1 S.