Sider

søndag 13. januar 2013

Dagens kamper

Begge lag i aksjon samtidig idag, i Prinsdalshallen spilte lag 2 mot Raumnes Årnes og i Marikollhallen spilte lag 1 mot Rælingen.
Kampene endte ganske likt. Seier til lag 2 32-20 og seier til Lag 1 34-15.  En god søndag for BSKG97 !!

I Prinsdalshallen  møtte ni spillere til kamp mot Raumnes Årnes derav to keepere og det vitner om mye spilletid for gutta. BRA ! Ny 98 keeper i ilden idag, grattis til Magnus med debut i G15-2 !

Kampfakta : Kristoffer 1 mål,Frank 13 mål, Anders 3 mål, Aksel B 7 mål, Sigurd 2 mål,Hjelkrem 2 mål, Torbjørn 4 mål. Nok en kamp hvor samtlige er på scoringslisten Godt gjennomført kamphelg Lag 2 !!!

I Marikollhallen spilte lag 1 første A-sluttspillskamp mot Rælingen.. Vi går raskt ut og tar ledelsen og etter 10 min står det 10-1 til BSK.  Til pause er stillingen 18-6 og alle spillere har vært på banen. Mye stopp i spillet pga tull med klokken. Solid antall skudd avfyrt , med 22 bom har vi litt å jobbe med. Andre omgang holder vi avstanden og sluttresultatet er 34-15. Mye bra spill , Matti har med godfølelsen fra gårsdagens kamp ! Even og Joakim løser oppgavene på uvant kant på en god måte. Godt keeperspill av begge og redning av straffe Peder * :-)

Kampfakta : Mål/assist : Fredrik 8/2, Jens 2/1, Vetle 12/1, Stian 2/0, Knut 3/0, Bjåen 2/0, Joachim 2/1, Matti 1/1, Even 1/1, Axel 1/0

Keeper :  redn/mål Herman  9/8, 1. omg 60% 2 .omg 53% , Peder 12/7 ,1.omg 80% , 2.omg 63 %.

Neste kamp for laget er på tirsdag i treningstiden.