Sider

mandag 10. desember 2012

Helgens kamper.

2.runde i BRING spilt i Kristiansand denne helgen og  to poeng med hjem i bagen. Grytidlig start på dagen med avreise fra Oslo S til Sørlandet. 14 spillere og 4 ledere la beslag på halve vogn 3 og snart sov alle bortsett fra Trine og Ann Karin som skravlet altfor høyt og Tom som jobbbet.
Etter to timer snork og gjesp ble det servert ferske rundstykker ,frukt og juice/melk fra smøreteamet som nå også behersker smøring på tog i fart ;-)

Nå begynte de fleste å glede seg til ankomst Kristiansand , mye god energi som ville ut og etter litt rundtur i byen fant vi holdeplassen til bussen til Badminton hallen.
OG vi som var så bortskjemt med eget hus på Elverum i forrrige runde kom raskt ned på jorden igjen i Badmintonhallen . Makan til møkkahall. Iskaldt med kun to garderober og minimalt med oppholdsplass til tilskuere og lag mellom kampene.
 Kampfakta fra Bjørn kommer.
Første kamp var mot  PW motstander Konnerud . OG kampen ble akkurat så spennende som vi hadde håpet på. Seier 36-32.
Andre kamp var mot AK28. Vi har heng på motstander så og si gjennom hele kampen. Dessverre drar de  det siste stikk og vi taper med et lusent mål 26-25.
Ikke helt fornøyde med denne runden selvom vi har med oss to poeng. vi må allikevel ta hensyn til at vi har vært plaget med skader og sykdom på sentrale spillere i høst. Nå har vi to påfølgende hjemmearrangment og gleder oss til flere spennende kamper.
Mer om kampene kommer og de legges ut på drop box såsnart Tom er klar med red.
Hyggelig middag for foreldre på hotellet på kvelden og pizza  for gutta + Henrik.
Opp til nydelig frokost før avreise for nesten alle ;-) , men alle var heldigvis klare til avreise.
Kristiansand viste seg fra sitt mest snørike under oppholdet vårt. En tøff hjemtur for de som kjørte bil selv og for halvparten av oss som tok rutebuss ble det en solid forsinkelse.

Takk til REMA Bjørnar for sponsing av mat til denne runden og smøreteamet som uansett forhold disker opp med god mat!!
 Takk for hyggelig tur  og til spillerne for altfor spennende håndball !!

Noen poser med mat til sultne gutter!!

Oppvarming,taktikk og konsentrasjon.

Innmarsj, hvem er førstemann?

Busstur hjem, gratis avis, kaffe og nett , greit det !Utsikt fra passasjervinduet, snø ,snø og mere snø !!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.