Sider

mandag 26. november 2012

Seier i Sarpsborg.

Seier i siste seriekamp i grunnspillet  i regionsserien for G15-1. Laget har gått ubeseiret gjennom høstens kamper og kan se frem til A-sluttspill vår 2013. Gratulerer gutta !
Kampfakta fra Bjørn :
  Vi stilte uten Magnus, Mathias, Jens og 98-gutta og mot et heltent Sarpsborg ble det absolutt ikke noen lett match.

Etter 10 minutter lå vi under 6-8 og det tok 15 minutter før vi kom i ledelsen. Huseby overtok for Peder  etter 18 minutter og til pause ledet vi 19-17. Vetle scoret vårt 300. mål i serien etter 11 minutter!

I 2.omgang lå vi foran med 2-3 mål hele veien og en liten sluttspurt førte oss opp til en 31-27 seier.

Vetle gjør en strålende kamp med 12 mål og 100% uttelling! Fredrik klarte 10 mål, dog med en unormalt lav uttellingsprosent…

Slutt: 31-27

Nå gjenstår seriekamper for G15-2, Hyundai Cup og 2.runde BRING før julefreden senker seg.