Sider

onsdag 21. november 2012

Seier i Bækkelagshallen igår.

Seier mot Fjellhammer på hjemmebane igår. Utsatt kamp i regionsserien i treningstiden vår.
Skadet Magnus ,småsyk Thomas  og syk Fredrik førte til ekstra innsats fra gutta. Mange av gutta hadde i tillegg løpt BIP test i gymmen tidligere på dagen.
Vi kommer godt igang, skuddbom kommer i starten på kampen. Fjellhammer som nå har gode 98 spillere på laget følger oss godt i første omgang og pause resultatet sier sitt. 15-13. Annen omgang har vi kontroll , tross at ledelsen knappes litt inn før Mathias med super spill drar ifra til slutt. Seier er et faktum 31-25. Tror vi kan si hello A-sluttspill våren 2013. Kun en kamp igjen til helgen !