Sider

lørdag 10. november 2012

OSLO CUP 2012

To innledende kamper spilt idag. G97 stiller i G16 klassen og det har gitt oss et tap og en seier idag. Tiiiiidlig opp for samtlige spillere , og Huseby får poeng for århundrets sovetryne :-)
Likevel, god stemning og fulle av respekt gikk G97 på banen i første kamp mot Oppsal 96.

PEDER                  4/1  20%

Laget har kun 25% mål på avslutningene ( 5 mål og 15 bom)

Herman holder laget inne første omgang og slipper kun inn 6 mål! Mange rare avslutninger, scorer kun 2 mål i løpet av omgangen.

Oppsal ett nummer større og fortsetter å dra fra i 2.omgang.

PEDER                  8/6  43%

JEVN KAMP! MYE BEDRE MÅLUTNYTTELSE – 17 MÅL OG KUN 7 MISSER GIR 70% UTNYTTELSE.

VI LIGGER UNDER 3/6 ETTER 6 MIN. KEEPERBYTTE OG BEDRE FORSVAR GJØR AT VI HENTER INN OG LIGGER UNDER BARE MED ETT MÅL TIL PAUSE (7-8)  VI SPILLER EN BRA 2.OMG, LAGENE FØLGER HVERANDRE TIL 7 MINUTTER MEN SÅ DRAR VI FRA OG VINNER TILSLUTT MED 17-14. (10-6 I 2. OMGANG)

PAUSE: 7-8
SLUTT: 17- 14

Vi er i siget og takk til alle for en bra avslutning på cupdagen. Vi er ett lag , enten på banen, benken, tribunen eller i smøreteamet, og
Jammen sees vi ikke grytidlig i morgen også !!!