Sider

mandag 19. november 2012

Helgens kamper i BRING og region serien.

Lørdag spilte laget første runde i BRING serien. Elverum hadde hjemmearrangement og BSK og Sola var bortelag. Elverum skal ha ros for godt arrangement. G97 fikk et eget hus til restitusjon og spising.
Elverum var motstander i første kamp og de var sultne på revansj etter tap mot oss i sluttspillet i Haslum Cup. Vi sliter med å komme igang , og ryker på to raske 2 minuttere som hemmer oss i disp av spillere utover i kampen. Mye dårlig skuddavvikling , vi skyter god blink på Sparebank 1 skiltet over mål. Men ikke bare negativt, vi henger med lenge selvom Elverum rykker fra og vinner med fire mål.

Neste kamp er mot Sola som er ukjente for oss. Et raskt lag med tøft forsvar . Vi spilte oss helt ut av stilen i denne kampen og det er keeper Peder som holder oss inne i matchen i første omgang. Det kollektive spillet svikter og vi bommer mer enn vi treffer igjen.
Men i kjent BSK G97 stil kommer vi mot slutten av andre omgang og da gjør vi en formidabel opphenting og i mann mot mann scorer vi to viktige mål , Fredriks griseredning til Stian som scorer i siste sekund redder uavgjort og ett poeng til oss i denne runden.
 Kampfakta se under.
Alt i alt en god og spennende runde som har gitt oss tette kamper med fortjent motstand. Vi er igang i BRING serien og gjør mye bra i perioder. Ingen tvil om at vi lengter etter fullt lag og ser frem til en runde med alle skadefri og klare til kamp !

Så takk til alle som stiller opp for laget!

Takk til REMA -Bjørnar for sponsing av bortedrakter, det føles riktig å representere klubben med hovedsponsoren vår på ryggen !!!

Takk til tannlege Ann-Kristin Engen for sponsing av BRING t-skjorter, gutta tok seg godt ut i hvite t-skjorter fra SELECT.

Stor takk til Bjørn Engen , B-top yrkesklær for sponsing av all trykk på t-skjorter og drakter ! Du har gjort en formidabel innsats for å komme i havn med all trykking av jakker, t-skjorter og drakter til .
helgen !!!

Takk til smøreteamet, Anne Mette, Ann-Kristin, Jannicke og Tracy som svingte opp med varm lunsj i huset !

Neste runde er 8.desember i Kristiansand, laget kommer denne uke ! :-)

Stemningsbilde fra oppvarming i nye t-skjorter :-)

Lunsj i "huset vårt  " 15 gutter til bords !

Smøreteamet i aksjon på kjøkkenet + Bjørn og Tom som også var sultne ;-)

40 karbonader med pita og salat , topp matlyst !!

Et godt måltid gir et godt utgangspkt til neste kamp .

Vi ønsker oss at noen tar bilder ila kampene, slik at vi også får dette med på bloggen. Ta gjerne bilder og send oss. :-)

Søndag hadde laget to regionskamper etter hverandre i Bækkelagshallen. Først ut var G15-1 mot HK Herulf Moss. Vet ikke helt om laget var tent for ny kamp for det starter med skikkelig kladdeføre. Alle kamper skal spilles og vi ønsker jo en plass i A-sluttspillet. Etter pause tar det seg vesentlig bedre opp og vi drar iland en solid seier. Ingen tvil om restitusjon mandag og så er det kamp igjen på tirsdag !!
Lag 2 spilte mot BMIL/Ullern osv rett etterpå . Vi sliter litt med oppmøte til lag 2 kamper så uten en god og motivert gjeng G98 spillere som kom fra egen kamp på Trøgstad ville vi ikke fått avviklet kampen. Det er godt at lagene samarbeider , her ble det en fartsfylt kamp med mange gode avslutninger.
Har ikke kampfakta fra kampen men seier 39-20 er solide tall og vi inntar tabelltoppen etter 10 spilte kamper.