Sider

søndag 9. september 2012

Gratulerer !!!Gratulerer G97 med kvalifisering til BRING Serien G16 2012/13!

Etter puljeseier i helgens kvalik i Bækkelagshallen er laget klar for gruppespillet!!

Hjemmearrangement i Bækkelagshallen, med Herkules, Nærbø og Røros på besøk for å kjempe om den første plassen til BRING gruppespillet.

Første kamp lørdag var mot Herkules, G97 var spente på å komme i gang. Vi får i gang spillet og vinner solide 35-23. Hele laget på banen og godt å ha med G98 keeper når egen er konfirmant!

Neste kamp var mot Nærbø, og i denne kampen spiller laget en av sine beste lagkamper. Vi måtte benke to sentrale spillere med skade og da står alle andre opp og gjør en kjempeinnsats. Fra å lede med fire til pause , drar vi seier i havn, 37-22 !!

Siste kamp på søndag mot Røros. Lagledelsen er spente på om gutta klarer å holde trykket oppe. Ingen tvil om det, nok en stor match av gutta som styrer mye av det taktiske ute på banen, med spennende avslutninger J Seier 29-13.

Som om dette ikke var nok gikk laget med hjelp av G98 på banen igjen søndag kveld i seriekamp G15-1 og spilte SKI 2 av banen.

Alt i alt mye bra håndball i hallen i helgen og Bækkelaget har stått for et flott arrangement, takket være arrangementsansvarlig Bodil og lagets FU kontakt Ann Karin. Takk til speakere, tidtager og musikkansvarlig. Dere skapte en proff ramme rundt kampene våre denne helgen!!!

Takk til alle foreldre som har stilt opp til vakter i hallen i helgen. Takk til familien Engen som inviterte til bankett i fest-telt med nyyydelig mat og kaker. Takk til REMA - Bjørnar for velvillig sponsing av mat til laget gjennom hele helgen !!

Vi gleder oss til fortsettelsen!!Det ble bankett !!!

Fantastisk god mat !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.