Sider

søndag 11. mars 2012

Helgens kamper !

4 kamper spilt av G97 i helgen. Sluttrunde i Østlandserien med tre kamper og hjemmekamp mot Kolbotn 2 i G15-2.
Lørdag møtte vi først Rælingen så Haslum i Skihallen.
Rælingen matchen ble vedlig lik den forrige i kamputvikling. 1.omgang blir jevn match hvor vi følger hverandre tett. Pauseresultatet er 13-11.5 minutter ut i 2.omgang leder vi 19-13 og resten av matchen dominerer BSK kampen totalt. kampen ender 31-23 og gutta føler at runden er godt igang !
Kampstiatisikk . Mål/assist . Stian 3/0, Fredrik 7/5, Thomas 4/0, Vetle 5/1, Magnus 9/2, Jens 1/1 Matti 1/0, Bjåen 1/1.
Mål/redninger /assist . Herman 18 2 S/12 40%, Peder 5/5 50%.
Haslum , vår neste motstander bød på en rysare av en kamp !! Når to av landets beste G97 lag møter hverandre blir det tett og god match. Også denne gang.Haslum går hardt ut og leder på det meste med 5 minutter ut i 2.omgang leder BSK med 4 mål og vi leder resten av matchen som ender med 24-21. Stor match av Thomas i forsvar !!! Vi er imponert over opphentingen i denne kampen, kampvilje og styrke !!
Kampstatistikk . mål/redninger/assist : Jens 6/0, Vetle 5/0, Fredrik 3/0, Magnus 10/0.
mål/redninger : Herman 21/4 1 S . 1.omgang 16 % , men god opphenting til 41 % i 2.omgang.

Søndag var det finalekamp mot Ski. Vi måtte slå Ski for å vinne og slike kamper kan jo bli litt nervøse. Denne var intet unntak! Nølende start igjen og Ski  leder til 11 min ut i 1. omgang. Pausereulatet 14-12 og det er ikke imponerende håndball i forsvar . En pangstart på 2.omgang gir en ledelse til BSk på det emste til 7 mål. Vi gir ikke fra oss ledelsen igjen og sluttresultatet blir 26-19. velfortjent jubel alle sammen ! dette er stort !!!!
Pokal og medaljer til alle !
Mål//assist , Jens 7/1 , Mathias 5 1 S, Vetle 5/0, Fredrik 1/0, Thomas 1/0 Magnus 7/0
Mål/ redninger/assist: Herman 7/1 14 %, Peder 14/10 43 %

Dagens hjemmekamp G15-2 mot Kolbotn 2 i Bækkelagshallen ender med solid seier. En fin og morsom kamp og gode prestasjoner av flere. Gode og motiverte 98 spillere gjør solid innsats !!
Et blandet lag denne kampen da flere er på konfirmasjonsleir  hele helgen .
Sluttresultatet blir 30-16.

Gratulerer med seire og takk for en helt utrolig bra håndballhelg sammen !
Takk til sponsor REMA- Bjørnar  for mat til Østlandserien og til smøreteamet som dekker opp med god næring til spillerne våre !