Sider

søndag 30. oktober 2011

To seire på søndag !!

Seier i både G14-1 og G15-2.
Først ut var G14-1 mot Langhus i deres nye storstue Follo trykk Arena. Langhus kommer godt igang mens vi nok en gang henger litt etter i starten. En førsteomgang preget av enkeltmannsforetak og det kommer det ikke så mye godt ut av. Til pause står det 16-12 til BSK. Andre omgang er bare outstanding !! Peder slipper faktisk bare inn 3 mål i denne omgangen  :-) , vi har keeper !!!  Vi vinner omgangen med 10 mål , sluttresultatet blir 29-15. Tormund spiller en veldig god kamp , og Kjell Chrsitian får kontroll på vingen sin. Skudd treff 65 % i denne kampen.  Fryd og gammen  !!!
Kampstatistikk : mål/assist : Mathias 8 2S/4, Magnus 7/0, Jens 6/0, Kjell Christian 2/0, Tormund 3/0, Stian 1/0, Matti 2/0,
mål/redninger/assist : Peder E 15/12 1 S/3 44% :-)
Full fart for lagledelsen til neste kamp i Oppsal Arena, hvor Hans Jørgen tar godt vare på  laget i G15-2 kampen mot Kolbotn 2.
Godt hjulpet av supergutta fra G98 og med svømme esset Fredrik på banen gir vi Kolbotn god match. Med tempo litt mer under kontroll blir det mange fine avslutninger og seier 18-14 er et faktum. Dette er en lagseier !
Kampstatistikk : mål : Joakim 1, Erik 4, Fredrik 9 Anders 2, Herman Hj. 2