Sider

søndag 23. oktober 2011

Søndagens kamper.

To kamper spilt for G97 idag søndag 23.oktober.
G15-2 kamp Son/Vestby- BSK. en spennende kamp som endte uavgjort 19-19. Denne kampen kunne ha gått begge veier. Gutta var litt skuffet over uavgjort men det bør gå over. Hans Jørgen og Henrik synes det var meget bra innsats med noen tekniske feil.
G14-1 kamp Haslum -BSK. Alltid like spennende å møte Haslum og med litt redusert mannskap  , forstuet tommel , solid overtråkk og kretsturnering i bena var vi særs spente på hvordan dette ville gå. Takk til Fredrik som stepper inn og gjør en superinnsats for laget idag!!
Vi konstaterer at dere tok dagen likevel gutta og spilte en veldig god kamp !!
Til pause stod det 15-8 til BSK. Vi beholder føringen i andre omgang ,  med Vetle som  trosser vond tommel og keeper Peder i superslag er det ikke tvil om seier, sluttresultat 25-19 !
Kampstatistikk: mål /assist : Vetle 7/2, Mathias 7/1, Magnus 7/0, Thomas 1/0, Stian 2 S, Strupstad 1/0, Fredrik 0/2. Treff totalt 58%