Sider

søndag 18. september 2011

Seier i Lørenskoghallen !

Kamp i regionserien G14-1 idag mot Fjellhammer. Dessverre måtte vi melde WO til G15-2 kampen , sykdom, skader og fravær var årsaken til dette.
Tilbake til kampen som startet i godt tempo. Etter 10 min leder BSK 10-4. Vi holder godt oppe hele 1 omgang og går til pause med en solid ledelse på 18-8. Starten på 2.omgang er ikke så bra. Forsvaret sitter ikke like bra og de første 10 min taper vi 10-8. Vi legger om og igjen tar vi føringen i kampen. Det er gode enkeltprestasjoner av alle spillere i denne kampen. Godt keeperspill av Peder i denne kampen .
Sluttresultatet viser 31-21 til BSK .
Stian pådro seg en lei strekk i låret og Tormund forsuet finger. Vi ønsker begge god bedring og håper dere ikke blir satt ut for lenge !!
Kampfakta : mål/assist , Mathias 10/3, Magnus 9/0, Vetle 5/1, Kjell Christian 2/0, Jens 2/0, Thomas 1/0, Stian 2/0
Mål/redninger/assist : Herman  4/3 -1.omg 43%,  1/8 -2.omg 12% ,total 25%.
Peder 4/4- 1.omg 50%, ,  5/4 -2.omg 46 % total 48%.