Sider

søndag 10. april 2011

HELGENS KAMPER

A-sluttspillskamp mot Ski og semifinale i sluttspill nivå 2 i regionsserien mot Ski 2 for BSK G97 på lørdag.
Første kampen ble spilt i Bjørnholthallen mot Ski og et revansjelystent  og tent Ski stilte på banen. BSK spilte en svært dårlig kamp over hele linja og til pause stod det jevnt 11-11. Utover i annen omgang ble det ikke bedre og Ski rykket fra uavgjort 16-16  6 minutter ut i omgangen til seier 27-20.
Kampstatistikk:
Mål/assist : Vetle 5/1, Jens 5/1, Mathias 6/0, Aksel 2/0, Thomas 1/0, Adrian 1/0.
Mål/ redninger : Herman 17/3, Nico 10/2.
Semifinale  i Oppsal Arena i sluttspillet for nivå 2 mot Ski 2. Første delen av kampen har vi  altfor maaange tekniske feil og spiller veldig nølende. Laget slurver med arbeidsoppgavene i forsvaret og ligger under med opptil 5 mål. De siste 10 minuttene av andre omgang er derimot veldig bra. Vi klarer å hente inn Skis ledelse og  det  holdt nesten. Sluttresultatet 16-15 er på grunn av en svak første omgang men med en god avslutning.
Det er ikke ført kampstatistikk for denne kampen , men begge kampene er filmet og legges i Drop Box.
Nå ser vi fremover mot de resterende to kamper før påske og ønsker oss et BSK G97 i kjent slag !!!