GRATULERER MED SEIER I PW BSK 97 !!!

PWVINNER G13 2011

Årets siste PW-Cup ferdigspilt!
Bækkelaget best i gutteklassen,G13-finale: Bækkelaget-Falk 14-12
Det var Bækkelaget som kunne slippe jubelen løs etter en jevn og spennende G13-finale i Arena Larvik søndag kveld. Oslo-laget vant til slutt 14-12 etter at Falk hadde vært best i begynnelsen av kampen. Falk ledet tidlig 3-0, dog uten at BSK ble tydelig stresset. De gul/blå manet på gjennom hele kampen og holdt et godt trykk på Falk-forsvaret. Frem mot pause jevnet kampen seg ut og man byttet på å lede med et mål, helt til stillingen ble 10-10 3 min. før slutt. Da var det BSK som hadde marginene på sin side og scoret kampens 2 siste mål. Falk tapte mot et godt Oslo-lag med mange flotte spilletyper. Følte at Bækkelaget var hakket sterkere en Falk i denne kampen og vant fullt fortjent. Storvokste skyttere på BSK, bl a Magnus Abelvik Røed, gjorde det surt for Hortenslaget med flere flotte scoringer. Røed ble også kåret til banens mest verdifulle spiller av PW-Cup juryen etter finalekampen. Falks linjespiller (Karlsen Egge) var Falks beste i kampen, men ble pakket godt inn av de gule og blå i 2. omgang.