Sider

søndag 13. mars 2011

TRE STRAKE SEIRE I ØSTLANDSERIEN !

Siste runde i Østlandserien ble arrangert i Ski Alliansehall denne helgen og BSK har tatt med seg full pott , 6 poeng. Dette ga en totalt 6.plass etter ferdigspilt serie,en plassering vi er veldig stolte av , Gratulerer !!!
Først på lørdag var kamp mot Moss/Herulf som vi tapte knepent for i kvaliken. Som ventet en tett kamp hvor solid forsvarsarbeid og keeperspill av toppklasse  avgjorde kampen i BSKs favør. Lagene følger hverandre jevnt i første omgang og til pause står det 11-11. Fra start andre omgang tar vi føringen i kampen kjemper oss til ledelse og den holder seg til slutt , seier 25-21.
Kampstatistikk :
Mål/assist :  Vetle 3/0, Aksel 2/1, Jens 8/0, Magnus 3/1, Mathias 5/4S/1, Thomas 0/1
Redninger : Jacob, 10 /1 S, Philip 6.
Etter felles lunsj hos Jens ventet kamp mot Kolbotn. En av de bedre kampene vi har spilt i Østlandserien. Alt stemmer på alle plasser og det er utrolig morro å få være med disse gutta når alt klaffer. Vanskelig å nevne enkeltspllere , men Aksel og Magnus løser arbeidsoppgavene sine på en fantastisk måte . Kjell Christian melder seg på scoringslisten  i andre omgang med en rekke perler. Og ikke minst , det gode keeperarbeidet fortsetter i denne kampen .Philip og Jacob, dette var gull !! Til pause leder vi 13-5 og gutta holder trykket helt til slutt , sluttsifre 30-15. Begge kamper i dag er spilt med 10 spillere på laget og det står respekt av innsatsen !!
Kampstatistikk:
Mål /assist . Vetle 4/2, Aksel 2/0, Jens 3/4, Magnus 4/0, Mathias 8/1S/0, Adrian 2/0, Kjell Christian 6/0.
Redninger/mål : Jacob 8 (1S)/8, Philip 6/7.
Søndagens kamp stod mot Nordbygda.BSK leder gjennom hele kampen , til pause står det 19-9 .Gutta  holder såvidt godt fokus forover selvom det svikter litt i forsvar. Denne kampen vinner vi 34-17 og gutta får prøve ut avtaler med stor innsats og lykkes med det.
Mål /assist : Vetle 9/1 ,  Aksel 1/0 , Jens 7/2 , Magnus 4/0, Mathias 5/1S/3, Thomas 2/0, Kjell Christian 5/1
Redninger/mål : Jacob 10/11, Philip 11/6.

Takk til sponsor Rema - Bjørnar  for mat til gutta gjennom helgen !!