søndag 27. mars 2011

SØNDAGENS KAMPER !

To kamper for BSK G97 denne søndagen.:
Siste seriekamp for nivå 2 i regionsserien mot BMIL/Njård i Skøyenhallen.
I nivå 2 kampen mot BMIL startet gutta veldig bra og vi hadde en knallstart på kampen. Etter ca 10 minutter så ledet vi 9-1 og hadde full kontroll. Til pause stod det 11-2. I andre periode satt vi ikke sjansene våre og BMIL's keeper hevet seg og stod en meget bra 2 omgang. Vi "tapte" 2 omgang 6-5 og sluttresultatet ble 16-8 i den siste seriekampen i denne sesongen, hvor laget toppet tabellen. Nå venter sluttspillet!
Kampstatistikk : .Mathias T 3 mål,Simen 2 mål + 1 straffe ,Peder B 1 mål,Martin 2 mål,Hermann Hj 1 mål,Axel  3 mål,Sebastian 2 mål,
Nicolai K Eikholt 23 redninger og 8 mål
A-sluttspillkamp mot Rælingen i Marikollhallen.
En god kamp for laget som helhet. Første omgang er det bra tempo og etter 6 minutter er stillingen 1-6. Pauseresultatet er 4-21.I begynnelsen av andre omgang dabber tempo av og vi løper ikke hjem raskt nok. Jobbe med å holde tenningen og tempo ! Sluttresultatet blir 13-38 ,  en kamp med mye bra til tider . Gode langpasninger av keeper Herman i mål og mye assist er notert.
Kampstatistikk:
mål/asssist : Vetle 8/1, Aksel 3/1, Jens 12/2, Magnus 4/1, Mathias 4/1S/4, Fredrik 4/3, Adrian 0/1 Kjell Christian 2/1