Sider

lørdag 19. februar 2011

ØSTLANDSERIEN.

Ny runde i Østlandserien  G14 i dag lørdag. Denne gang mot Oppsal og Son/Vestby i Oppsal arena.
Første kampen mot Oppsal ble en tøff match for laget. Veldig forsiktig start mot et rutinert lag med seier fra PW forrige helg. Til tider tøft forsvar og gutta følte vel ikke de fikk uttelling for det. Til pause står det 13-6 til Oppsal og skjerpings må til i annen omgang. Forsvaret må stå opp og jobbe hardere ! Annen omgang er en av lagets bedre og sluttresultatet 24-20 til Oppsal vitner om en god kamp for BSK -gutta. !! Philip står en glimrende kamp, fortsetter fremgangen fra skoleturneringen i går , bra !!! Jens kjemper og setter sjansene , bestått på innsats !!
Kampstatisikk: Mål/assist: Vetle 2/0, Jens 10/0, Magnus 3/0,Mathias 5/3  (2 S).
Mål/redninger: Philip 24/10 .
Etter en knapp times pause stod kampen mot Son/Vestby for tur. Dette er kampen hvor skuddene ikke sitter. Ingen god forsvarskamp for BSK som ligger for langt ut og lar spilleren fra Son/Vestby slippe igjennom gang på gang. Forrige kamp sitter i bena til BSK mens motstander spiller sin første kamp for dagen. Til pause ligger vi under med tre og differansen holder seg til slutt , stillingen ble 21-18 til Son/Vestby. På tross av at BSK ikke får med seg poeng fra denne runden er det spilt to gode kamper som har gitt mye erfaring videre i sesongen.
Kampstatistikk : Mål/assist :Vetle 4/1, Jens 6/1, Magnus 5/0, Mathias 3/1
Mål /redninger :  Philip 21/13
Velfortjent vinterferie til spillere og lagledelse , trening igjen på mandag  :-) !!!