Sider

søndag 13. februar 2011

HELGENS KAMPER

To hjemmekamper i Bækkelagshallen denne søndagen.
Først ut var BSK 2 i seriekamp i regionsserien nivå 2 mot Oppegård. Laget fortsetter å imponere med godt lagspill og beviser fremgangen. Det somles litt hjem i forsvar i første omgang men til pause står det likevel 9-6. I annen omgang sitter pasningene og dette er en assistkamp ! Kjempebra !!Nye posisjoner blir forsøkt og utført på en god måte. Seieren er et faktum og sluttresultatet er 19-13.
Kampstatistikk : mål/assist : Herman K 1/0, Aksel 1/1, Mathias T 4/0, Simen 1/1, Martin 4/1, Axel 4/1, Tormund 0/1, Adrian 3/1, Atle 1/0
mål/redninger/assist :Nicolai 13/16/3
A-sluttspill kamp mot Kolbotn senere på dagen.En litt nølende start mot Kolbotn som er i god flyt. Etter 5 minutter står det 1-1. Laget fortsetter likevel trykket og forsøker igjen og etter 10 minutter er stillingen 7-3. Til pause står det 13-7 på tavlen . Forsvaret styres med stålkontroll av Thomas som spiller en toppkamp !!!  Forover settes avtaler og det blir bestått gjennomføring.  Keeper Peder er uheldig å får et skudd i ansiktet men vi håper å se ham på trening igjen i morgen !! Hele laget er delaktig i dagens seier som blir 28-13.
Kampstatistikk:mål/assist : Vetle 4/3, Jens 11/0, Magnus 7/2, Fredrik 2/1 1 S, Adrian 1/0, Kjell Christian 1/0, Erik 1S.
mål/redninger /assist : Peder E 4/2/1, Herman H 9/10 1S/0.
Takk til Rune som kjøpte youghurt og bananer til gutta som ble i hallen denne dagen og for filming av kampene. Film lastes opp i drop box så følg med der. Kontakt Tom på mail tom.fokstuen@gmail.com for tilgang .