Sider

mandag 17. januar 2011

ØSTLANDSSERIEN.

I helgen hadde Bækkelaget hjemmearrangement i Østlandsserien G14. Haslum og Elverum kom til Bækkelagshallen og det ble vist mye god og spennende håndball i kampene . Takk til Finn og Hans Petter som stilte opp som tidtager og speaker . Dere bidro til å skape en fin ramme rundt arrangementet.!
Første kampen søndag formiddag var BSK - Haslum. Dette ble en jevn kamp hvor lagene fulgte hverandre tett helt til mot slutten hvor Haslum drar litt ifra og vinner 22-20. Trener Tom er allikevel veldig fornøyd med kampen og laget har løst arbeidsoppgavene på en flott måte!!. Philip står en god kamp i mål og bidrar sterkt til å holde laget inn i kampen. Skader gjør at statistikkføring fra denne kampen har måttet vike for isposer og øyeskyllevann. :-)
Kampstatistikk (med forbehold ):
Mål/assist Vetle 4/0,Jens 5/0, Magnus 2/1, Erik 1/0, Thomas 1/0 ,Fredrik  1/0, Kjell Christian2/0, Odin 2/0.
Redninger/mål : Philip 7/(22,) assist 1, Jacob 1/(22) .

Neste kamp for Bækkelaget G14 var mot Elverum. Sykdom og fotballkamp gjorde at vi måtte kalle inn reserver for å spille denne kampen. Takk til Aksel som stilte på kort varsel !
Elverum er et godt organisert lag og det ble nok en tett kamp for gutta ! Vi merket at forrige kamp satt i bena på begge lag , men det ble vartet opp med mye bra håndball også i denne kampen. Elverum var sterke og vant tilslutt kampen 22-19. Solid innsats i forsvar av Aksel i denne kampen ! Fredrik lar ikke skudd stoppe innsatsen og med solid inntak av  "new energy " før kampen spiller han en superkamp !!  Jens spiller en god kamp, skyter mye og får bra uttelling. Philip kan notere seg for to gode kamper i mål denne runden, bra !!
Kampstatistikk :
Mål/assist : Jens 8/0, Magnus 1/0, Erik 1/1, Fredrik 6/0, Ole martin 1/0, Odin 1/0
Redninger/mål : 15/ (22), Jacob 0/(22)
Ikke poeng til BSK denne runden,  to seire til Elverum, ett tap og en seier til Haslum. BSK ligger på 8.plass a poeng med Haslum og Elverum ligger på 2.plass. Neste runde i Østlandsserien går lørdag 19.februar i Oppsal Arena.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.