Sider

mandag 15. november 2010

Oslo Cup 2010

Begge lag til A-sluttspill !!
Internoppgjør i kvartfinalen !!
Finaleseier mot Haslum !!
Vi er utrolig fornøyd med innsatsen til BSK G97 denne helgen i Oppsal Arena.! Laget har taklet et til tider tett kamprogram med en laginnsats det står respekt av.
Bækkelaget spilte innledende kamper i en pulje med dobbel serie. To tøffe kamper med tap mot Haslum hhv  9-22 og 9-20 og  spennende oppgjør mot Asker en seier 15-5 og et tap 14-16. Som puljetoer gikk laget til A-sluttspill. Laget har levert mye bra spill , noterer gode skudd fra flere , fortsett med det ! Laget tar mer ansvar , men har mer å hente i forsvarjobbingen.  Ros til Nicolai for godt keeperspill hele helgen .
Bækkelaget 2 spilte innledende kamper med start mot Runar, motstander for første gang. Kampen endte med seier 24-11. Dernest Sarpsborg, 23-6 og til slutt Ullern ,39-3. Laget får igang spillet og holder trykket gjennom kampene.Tre solide seire førte laget til A-sluttspill som puljevinner . Forsvaret er igjen på høyden og Thomas er kjempe i denne sammenhengen. Bra !!! Bækkelaget i kvarten og Kolbotn ble beseiret  i semifinalen 26-12. Med knappe 20 minutter mellom semifinale og finalespill gjaldt det å nullstille seg raskt.
I finalen mot Haslum serverte laget festhåndball. Gutta tok tak i kampen og det var aldri tvil !!
Sluttsifre 20 - 8 !! Laget taklet flere utvisninger  og styrte spillet også i undertall.
Hele laget er banens beste spiller, men Peder E får allikevel med seg pokalen hjem for sin strafferedning blant annet !! Vi har keeper , vi har keeper, vi har keeper !!!
Takk til alle dere som heier på laget ,supportergjengen er jo bare heeeelt utrolig !!
Takk til gutta som kommer for å heie på lagkamerater , G97 er ett lag !!!
Takk til Rema-Bjørnar for sponsing av mat til sultne BSK G97 gutter, vi kommer til deg og handler alle sammen, ikke sant !!!
Gratulerer med seieren BSK G97 !!
Idag mandag er det restitusjonstrening, vi sees i Bækkelagshallen :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.