Sider

lørdag 20. november 2010

Tap og seier i Østlandserien.

Nok en runde er spilt i Østlandserien for G96/97. Første kampen mot Nesodden endte med tap  23-29. Laget fikk ikke igang spillet og og tempo var haltende. Vi kom på etterskudd, lå under 11-14 til pause . Klarte å komme jevnt igjen i 2.omgang men så glapp det på slutten og tapet var et faktum. Skjerpings på gang til andre kampen !
Mål: Vetle 4,Jens 6, Magnus 2, Mathias 5, Ole Martin 3, Odin 3.
Andre kampen mot Mysen ble en opptur for laget. Tempo var et helt annet og gutta fikk satt sjansene sine. Philip står solid i mål og gir god trygghet til resten av laget !! Vi kom raskt til ledelse og den holdt seg gjennom hele kampen. Stillingen til pause var 17-9. Andre omgang fortsetter med godt driv selvom gutta nå merker at to kamper på 2 timer tar på. Sluttresultatet blir 26-17 og BSK reiser fra Eidsberghallen med to poeng i denne runden.
Mål/redninger: Vetle 6, Jens 5, Magnus 4, Mathias 7, Adrian 1, Kjell Christian 2, Odin 1, Philip 6.