Sider

mandag 18. oktober 2010

God innsats i helgens tre kamper.

Tre seriekamper for G97 i helgen:
Lørdag startet serien for Nivå 2 med hjemmekamp i Oppsal arena mot Kjelsås 2. Mye bra spill i denne kampen. Nye sammensetninger på laget og spillere fra G98 ga utfordringer som laget løste på en tilfredstillende måte. God start for Axel ! To gode omganger av Nicolai i mål.  Seier 22-16.
Søndag spilte Nivå 1 sin tredje seriekamp i Sarpsborghallen mot Sarpsborg. Fredagen trening i Bjørnholthallen ble prøvd i praksis og Aksel gjorde en solid innsats her. Gutta klarte å skru opp tempo og kampen endte med seier 32-13.
Nivå 2 spilte mot Ullern i Persbråtenhallen. Med Peder B. på skadelisten og Nivå 1 kamp samtidig var vi helt avhengig av støtten fra G98. Etter tap mot Ullern i Kolbotn Cup var gutta klare for revansj. En grei første omgang med godt forsvarsarbeid, Atle !!. Utover i andre omgang glapp det litt og avslutningene satt ikke. Kampen endte uavgjort 11-11.

Det er ikke ført statistikk og vurdering denne helgen. Takk til dere som har bidratt med kjøring og lagledelse hele helgen slik at Bjørn kunne dra på håndballregionsseminar og Trine kunne gå seg bort i Venezia :-)
Lørdag 23.oktober har Nivå 1 og 2 påfølgende kamper i Oppsal arena !!!

Gratulerer til Henrik og G18 med  tre seire i helgens SPAR kvalik !!