Sider

lørdag 30. oktober 2010

FØRSTE RUNDE I ØSTLANDSERIEN.

Første runde i Østlandserien G14 er ferdigspilt i Fethallen idag. BSK tar med seg to poeng etter denne runden med seier 27-12 over Eidskog og tap mot Fet 31-16.
Kampen mot Eidskog : Vi sliter med å få opp tempo i kampen og komme i gang med vårt spill. Utover i andre omgang flyter det bedre og laget noteres for en solid seier . Godt keeperspill av Peder og Jacob.
Kampen mot Fet : Mye respekt for et godt Fet lag gjør at vi spiller nervøst. Midtforsvaret sliter og vi kommer fort bakpå. Starten på andre omgang var god og solid forsvarsjobbing av Erik og Thomas . Magnus får lite uttelling for mye hardt spill imot men står allikevel opp og prøver .Fet rykker allikevel i fra og vi taper tilslutt  litt for stort .