GULL I PARTILLE CUP !!!

GULL TIL G97 I  PARTILLE CUP 2010!!!!
Under følger kopi av kampreferat fra cupens hjemmeside :
Pojkar 13 Norrköpings HK, Sverige – Baekkelaget SK, Norge 13-14 (5-7)

Ett nytt möte mellan Sverige och Norge när Norrköping och Baekkelaget drabbade samman i Pojkar 13. Norska Baekkelaget började matchen bäst och gick upp i ledning med 4-1 efter knappt fem minuters spel. Norrköping jobbade sig in i matchen men det kändes som att Baekkelaget gjorde mål på varje anfall efter att Norrköping hade gjort mål. Det var en fartfylld första halvlek där både målvakterna, stolparna och ribban fick jobba hårt. I halvtid ledde Baekkelaget med 7-5.
Två tidiga mål från Baekkelaget i den andra halvleken gjorde att norrmännen ryckte till sig en ledning med fyra mål och den höll sig till det återstod sex minuter av matchen då Norrköping började gå ikapp och reducerade till 11-12 med fyra minuter kvar, och med 30 sekunder kvar kvitterade Norrköping till 13-13 på straff. Baekkelaget hann dock med ett vinnande mål med endast åtta sekunder kvar av matchen och vann till slut välförtjänt.